Ett modernt byggföretag med kunden i fokus

Vi är lyhörda, tillgängliga, levererar hög servicegrad samt ligger långt fram gällande digitalisering och hållbarhet

Vi håller vad vi lovar

Vi vill slå hål på alla myter om hantverkare. Att hålla vad vi lovar och leverera med hög kvalitet enligt kundens förväntningar är högt prioriterat hos oss. 

Våra tjänster

Lägenhetsrenovering

Vill du öka värdet i ditt fastighetsbestånd har du kommit rätt. Vi renoverar lägenheterna i din fastighet enligt senaste standard till ett fördelaktigt pris så att de blir mer attraktiva på marknaden. 

Nybyggnation

Vi har lång erfarenhet av att driva större nybyggnationsprojekt. Vi erbjuder totalentreprenad, där vi håller i alla kontakter och tar ansvar för alla delar i projektet. Vi håller dig informerad och tar effektivt hand om hinder vi stöter på. 

Renovering

Är det läge att rusta upp? Med hållbarhet och kundens behov i fokus renoverar vi alla typer av lokaler, till exempel kontor och skolor. Vi är flexibla, kostnadseffektiva och håller vad vi lovar. 

Ombyggnation

Äger du lokaler som behöver anpassas till annan verksamhet – låt oss ta hand om hela processen. Vi finns med från start till mål, sköter alla kontakter och ser till att slutresultatet uppfyller dina önskemål och behov. 

Var vi är verksamma

Vi söker fler snickare

Vi är alltid på jakt efter erfarna, positiva och drivna snickare till vårt team. Söker du nya utmaningar, tveka inte att kontakta oss.